27. aug 2010

Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)

Star Trek 2: Khani raev

Alljärgnevalt üks veidi ebatavalisem filmiarvustus filmile, mida juba korra oma blogis puudutanud olen. Blogi mõõtude pärast on siin lehel pildid suuruses 560x792, parema lugemise jaoks soovitan allpool olevalt lingilt  (Visualfanatic nr.1/2010) tirida kvaliteetsemate piltidega CBR fail ja teiselt vastav programm (CDisplay) selle lugemiseks. CBR on skaneeritud koomiksite jaoks kasutatav formaat... tegelikult on tegu tavalise RAR failiga, mis sisaldab JPG faile, lihtsalt laiend on teine. Sellest tulenevalt võib selle ka suvalise pakkimisprogrammiga lahti pakkida ja lehekülgi tavalises pildivaatajas vaadata. Siiski on CDisplay või mõne muu sarnase koomiksilugejaga seda kõige parem teha.

Visualfanatic nr.1/2010 - Star Trek 2: The Wrath of Khan
CDisplay










IMDb / Filmiveeb / RottenTomatoes / Wikipedia

7 kommentaari:

  1. On jah kõva postitus, kas edaspidi teedki ainult selliseid, vai on liiga aja- ja töömahukas projekt?
    Teiste seast välja paistab igal juhul ja on silmale nii krdi ilus vaadata.

    VastaKustuta
  2. Kartsin küll, et jääb ühekordseks katsetuseks, kuna esimese alla läks kokku umbes täis tööpäev. Kuna nüüd on idee viimistletud ja põhiliste lehtede mallid olemas, läksid järgmised kaks oluliselt kiiremini ja hakkangi nüüd seda stiili kasutama.

    VastaKustuta
  3. Väga kena!
    PS! Ma küll ei tea, mis cut'i ma esimesest filmist vaatasin, kuid minu jaoks mõjusid need aeglased kaadrid väga lummavalt.

    VastaKustuta